Vrščani najavljuju spektakularan koncert Zdravka Čolića za Grožđebal

zdravko čolić
VRŠAC – Dani berbe grožđa održavaju se u Vršcu svake treće nedelje septembra. Program je uvek vrhunski, gostovale su sve velike zvezde, a ove godine, stiže najveći pevački biser ex Jugoslavije, jedan od prvih balkanskih muzičara koji je poneo titulu superzvezde – Zdravko Čolić!

To neće biti koncert nego vanvremenski spektakl, po onom što smo imali prilike da čujemo. Balerine, plesne grupe, prateći vokali, svetlosni efekti…sve to, uz fantastičan glas energičnog i omiljenog pevača Zdravka Čolića, desiće se u Vršcu 17. septembra.

Neprikosnovena pevačka legenda i najveće ime naše pop muzike potvrdiće na vršačkom Grožđebalu svoj status neponovljivog muzičkog fenomena, koji uredno puni najveće prostore regiona.

Vrščani i njihovi gosti slušaće impresivan spisak hitova, istinskih klasika i bezvremenih pesama kakvi su „Jedna zima sa Kristinom“, „Zvao sam je Emili“, „Ti si mi u krvi“, „April u Beogradu“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Pjesmo moja“, „Stanica podlugovi“, „Čija je ono zvijezda“, „Okano“, „Moja draga“…

Skromni Čola uvek kaže da je publika ta koja pravi energiju…

„Da li ćeš ti da pjevaš duže ili kraće? Sve je na publici, ona ti daje input da budeš ovakav ili onakav. Kod mene je veliki problem napraviti set listu. Kad imaš toliko pjesama, jako je teško“, rekao je nedavno Zdravko Čolić – Vrščani, pripremite se, da ga što duže zadržimo na bini i učestvujemo u spektaklu koji će se prepičavati decenijama.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: