Vrhunski ukus. Izvanredni šampinjoni spremljeni na ovakav način

Savršeno idu uz kuvani pirinač ili pire krompir

Potrebno je:
500 gr šampinjona
1 glavica crnog luka
3 čena belog luka
malsinovo ulje
začin so
malo rendanog kaćkavalja
peršunov list, po želji ml. biber

Priprema:

Šampinjone manje oprati pa odstraniti drškice . U tiganj sipati maslinovo ulje, ili komad maslaca i pržiti i dinstati  u sopstvenoj tečnosti.

Dodati seckan luk (ja sam mladi)  pa kad se proprži i šampinjoni zarumene okrenuti ih i dodati beli luk i pržiti minut dva. Dodati začin so i rendan kačkavalj,  i na kraju seckan peršun.

Čim se kačkavalj istopi isključiti. Vrhunski ukus.

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.