Vrhunski rezultati Irižanki na Evropskom prvenstvu za dizanje tegova u Moldaviji

IRIG – Irižanke, članice Kluba za dizanje tegova “8.mart” Irig, Una Kranjc i Lenka Bursać, ostvarile su zavidan uspeh na Evropskom prvenstvu U15 i U17 održanom u moldavskoj prestonici Kišinjevu, gde su učestvovale kao reprezentativke Srbije.

Lenka Bursać zauzela je šesto mesto u trzaju(68 kg) i sedmo mesto u izbačaju (75 kg) i totalu (143 kg) u kategoriji U 17.

Ovaj i prethodni rezultati omogućili su joj učešće na Evropskoj olimpijadi za mlade u Mariboru krajem jula. Una Kranjc je na U15 zauzela četvrto mesto u trzaju (65kg) i peto mesto u izbačaju (75kg) i peto mesto u totalu(140 kg), a samo jedan kilogram ju je delio od bronze u kategoriji trzaj.

Opština Irig je podržala rad Kluba za dizanje tegova “8.mart” Irig i ovom prilikom čestitamo Uni Kranjc i Lenki Bursać, kao i njihovom treneru Milanu Vojinoviću na ostvarenim rezultatima.

Podrška neće izostati ni u narednom periodu sa željom da naše mlade sportistkinje nastave sa još boljim rezultatima i da i dalje na najbolji način promovišu Opštinu Irig.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.