logo transparend vojvodina uzivo

Vojvodina: Produženi rokovi prijave na konkurse sekretarijata za poljoprivredu

VOJVODINA – Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo doneo je odluke o izmeni vremenskog okvira za četiri raspisana konkursa.

Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcija i opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru u 2023. godini izmenom odluke biće otvoren do utroška sredstava, a najkasnije zaključno sa 21. aprilom 2023. godine.

Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke novih pčelinjih društava i nabavku opreme za pčelarstvo košnica i kontejnerau AP Vojvodini u 2023. godini takođe će biti otvoren do 21. aprila 2023. godine.

Oni koji žele da se prijave na Konkursza dodelu sredstava za podršku mladima u ruralnim područjimauAP Vojvodini u 2023. godini mogu to da učine do 24. aprila 2023. godine.

Izmenjen je i rok za prijavljivanje na Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija  za podizanje konkurentnosti u pčelarstvu u AP Vojvodini u 2023. godini. Zainteresovani izmenom odluke mogu da konkurišu do 21. aprila 2023. godine.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.