Vodič kroz Novi Sad za ponedeljak! (ponedeljak, 14. avgust)

NOVI SAD – Ovaj ponedeljak će biti sunčan, a najniža temperatura će biti 14 stepeni, a maksimalna dnevna temperatura će biti 31 stepen.
Evo šta nas očekuje ovog ponedeljka u Novom Sadu:

Gradska poreska uprava podseća Novosađane da danas ističe rok za treću ratu poreza na imovinu.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 14 sati biti ulice Marina Držića, Palmotićeva i okolne u Petrovaradinu.

Grad Novi Sad, pristupiće radovima na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije  na Bulevaru kneza Miloša, od danas na saobraćajnici koja predstavlja državni put .
Foto: Vojvodina uživo

Ovi radovi će trajati prema planiranoj dinamici od 14. avgusta 2023. do 22. oktobra 2023. godine.

Kako bi se u što manjoj meri remetili saobraćajni tokovi na Bulevaru, radovi će se realizovati fazno, po deonicama, tako da u svakom momentu bude prohodna po jedna kolovozna traka.

Prva faza podrazumeva zabranu odvijanja saobraćaja u levoj kolovoznoj traci na Bulevaru kneza Miloša, u delu od Futoškog puta do Bulevara vojvode Stepe  u Novom Sadu, (bez raskrsnice) Bulevara kneza Miloša i Bulevara Jovana Dučića.

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad danas počinje sa radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Rumenačkoj ulici 124 i u Ulici Kraljevića Marka 47-49.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

Za vreme trajanja radova na raskopavanju površina ispred novoizgrađenog objekta u Rumenačkoj ulici broj 124, povremeno će biti zauzeta desna saobraćajna traka (parna strana Rumenačke ulice) i biće ukinut parking ispred gradilišta.

A za potrebe gradilišnih vozila, zauzima se desna saobraćajna traka u Ulici Berislava Berića, iz smera Ulice Save Kovačevića prema Ulici Kraljevića Marka. Saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila, uz ograničenje brzine kretanja vozila na 30 km/h.

Planirani rok za završetak radova u Rumenačkoj ulici je 4. septembar, a u ulici Kraljevića Marka je 14. septembar.

Privremena izmena trase autobuskih linija broj 7B, 8, 18B, 55JS, Novo naselje – Koteks Viskofan i TE-TO od ponedeljka 14.08.2023. god. – Faza 1, zbog rekonstrukcije kolovoza u Bulevaru kneza Miloša u Novom Sadu.

OVDE pogledajte kako će se odvijati autobuski saobraćaj.

Uživajte!

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.