VIP karta za meč Mesija protiv Ronalda prodata za 2,6 miliona dolara

Kupac ove specijalne karte, imaće priliku da lično upozna Kristijana Ronlda i Lionela Mesija

Ljubitelji fudbala će danas, možda i poslednji put, imati priliku da gledaju meč u kojem će na jednoj strani biti Lionel Mesi, a na drugoj Kristijano Ronaldo. PSŽ gostuje u Saudijskoj Arabiji, gde će odmeriti snage sa timom sačinjenim od fudbalera Al Hilala i Al Nasra.

Ono što je posebno zanimljivo vezano za ovaj duel, jeste to da je VIP ulaznica za ovaj susret prodata na aukciji za vrtoglavih 2,6 miliona dolara.

Ipak, nije reč o bilo kakvoj ulaznici. Naime, kupac ove specijalne karte, imaće priliku da lično upozna Kristijana Ronlda i Lionela Mesija, ali ni to nije sve.

Naime, sa ovom ulaznicom, imaće pristup svlačionicama oba tima, kao i svečanoj ceremoniji po završetku meča. Licitacija je počela sa 260 hiljada dolara, a koliko je interesovanje za ovaj meč, potvrdila je i činjenica da je do konačnog roka, cena porasla na čak 2,6 miliona dolara.

Novac od prodaje ove ulaznice, biće doniran u dobrotvorne svrhe. Podsetimo, ovo bi mogao da bude poslednji meč u kojem ćemo zajedno gledati Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.

Njih dvojica su poslednji put igrala u istom meču u decembru 2020. godine, kada je Barselona poražena od Juventusa sa 3:0 u Ligi šampiona.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: