logo transparend vojvodina uzivo

„Vi ste srce i duša našeg naroda“ Vučić uz čestitku za Vaskrs pokazao poseban poklon koji je dobio od Srba sa KiM (VIDEO)

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je svim pravoslavnim vernicima najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs i pokazao poseban poklon koji je dobio od Srba sa Kosova i Metohije.

– Hristos Vaskrse, srećan praznik, našem narodu, našim ljudima gde goda žive. Ja sam dobio posebno poklon za Vaskrs od naših ljudi iz Orahovca i Velike Hoče, od naših Srba, koji žive u toj metohijskoj enklavi. I oni su spremili i ova divna jaja ofarbali i pripremili i poslali ovde nama u predsedništvo – istakao je Vučić i dodao:

 

– Hoću da im se zahvalim i kažem da ih mnogo volimo i da je Srbija uvek uz njih, onoliko koliko oni vole Srbiju, a to je beskrajno. A ovo sam dobio kao poseban poklon, ovako ih je obojila i iscrtala Pavlina, naša čuvena, prelepa i najboljeg mogućeg glasa. Napravila je za Vukana, Danila i Milicu i na svakom pišu njihova imena. Beskrajno im hvala i još jedanput čestitam praznik svima a posebno našem narodu na Kosovu i Metohiji. Oni su duša našeg naroda, oni su srce našeg naroda i beskrajno im hvala na divnom poklonu. Hristos vaskrse!

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.