Vesić o pisanju Nove S: Predsednikova porodica je stalno na meti tajkunskih medija – ovakvi napadi ga neće zaustaviti da se bori za Srbiju!

Za nedostatak politike, neprestane poraze na izborima i manjak podrške građana uvek im je kriv neko drugi, a najčešće porodica predsednika Vučića!

Ministar građevinastva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić reagovao je na pisanje tajkunskog medija Nova.

– Današnja naslovna strana Nove S dokaz je da porodica predsednika Aleksandra Vučića predstavlja stalnu metu tajkunskih medija. Za nedostatak politike, neprestane poraze na izborima i manjak podrške građana uvek im je kriv neko drugi, a najčešće porodica predsednika Vučića. Zato se koriste najgorim uvredama, lažima, a nije im strano ni to da pozivaju na linč i ubistvo predsednika i članova njegove porodice.

Srpska napredna stranka, i svi mi koji smo njen deo, ponosni smo što je Andrej Vučić zajedno sa nama i što je član naše stranke. Za 16 godina, koliko postoji Srpska napredna stranka, uspeli smo, vrednim i posvećenim radom, da reformišemo našu zemlju tako da je danas Srbija jedna od privredno i ekonomski najmoćnijih država u ovom delu Evrope.

Najzaslužniji za taj uspeh je predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, koji je svojom vizijom i odlučnošću motivisao rukovodstvo i članstvo Srpske napredne stranke da neumorno radi na izgradnji jake i nezavisne Srbije.

 

Pošto odlično poznajem Aleksandra i Andreja Vučića, kao i budućeg premijera Miloša Vučevića, znam da ih ovakvi napadi neće zaustaviti da rade i da se bore za našu Srbiju. Naprotiv. Motivisaće ih da rade još snažnije i još marljivije za Srbiju i sve njene građane!

Idemo u nove pobede! Živela Srbija – napisao je Vesić.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.