logo transparend vojvodina uzivo

Veliko isključenje struje u opštini Bela Crkva 18. avgusta

BELA CRKVA – Elektrodistribucija doo Beograd, Ogranak Pančevo, Pogon Vršac obaveštavaju korisnike u opštini Bela Crkva da će 18. avgusta, zbog radova na distributivnoj mreži doći do prekida u isporuci električnom energijom na sledećim lokacijama:

Od 9 do 11.30 časova – Svetosavska od Save Munćana do Branka Radičevića, Đure Jakšića od Svetosavske do Sarajevske, Srpski breg b.b., Sarajevska od Kosovske do Đure Jakšića, B.Radičevića od Partizanske do Svetosavske, Svetosavska od B.Radičevića do Kosovske, Kosovska od Svetosavske do Partizanske, Dejana Brankova od Save Munćana do izlaza ka Kaluđerovu, Kosovska od Partizanske do br. 55 i 56, Branka Radičevića od Partizanske do Zmaj Jovine.

Od 12 do 14 časova – Jug Bogdanova od Miletićeve do Nemanjine, Mihajla Pupina, Mišiji Breg, Miletićeva od Lole Ribara do Mihajla Pupina, Vojske Jugoslavije od Miletićeve do Sonje Marinković.

Od 8 do 14.30 časova – Naseljeno mesto Jasenovo.

Operater zadržava pravo da u slučaju lošeg vremena ili drugih neplaniranih događaja otkaže radove i isključenje kao i da izvrši uključenje pre planiranog vremena.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.