logo transparend vojvodina uzivo

Velika Greda: Sve se može kad se meštani slože

PLANDIŠTE – Mesna zajednica Velika Greda, u saradnji sa lovačkom sekcijom „Fazan“ Velika Greda nastavilo je sa realizacijom programa uređenja javnih površina i uređenja objekata javne namene u ovom naseljenom mestu.

Prema rečima Ivice Brkića, predsednika Saveta MZ Velika Greda, poseban akcenat stavlja na održavanje zelenih površina, uređenje parkova i straranje zelenih oaza za odmor i rekreaciju. U sklopu realizacije ovog projekta izvršeni su i pripremni radovi za izgradnju letknjikovca i postavljanje mobilijara, klackalica, ljuljaški za najmlađe stanovnike Velike Grede.

„Prolećno održavanje zelenih površina je jedna od najvećih radnih zadataka obzirom na veliku površinu koju treba pokriti i na sve radove koje želimo da sprovedemo u delo. Velika Greda ima puno lokacija koje mogu da se iskoriste za postavljanje mobilijara i stvaranje zelenih oaza za odmor i rekreaciju. Zahvaljujući pomoći meštana, u zajedničkim radnim akcijama, uspevamo da naše selo učinimo lepšim i uređenijim. Ovo je samo početak velikih radova koje planiramo u našem malom selu“, istakao je Ivica Brkić, predsednik Saveta MZ Velika Greda.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.