Vaučeri podeljeni, najviše se prijavilo penzionera, više od 60.000

vaučeri 1
BEOGRAD – Za manje od dva dana podeljeno je svih 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji, a kako je izjavila direktorka Funkcije usluga u Pošti Srbije Bojana Nikolić za vaučere su se najviše prijavili penzioneri, njih više od 60.000, dok su među izabranim destinacijama najzastupljenije banje.

“Kao i ranijih godina najveće interesovanje za vaučere su pokazali penzioneri, pošto se prijavilo njih nešto više od 60.000. Na drugom mestu po brojnosti su zaposleni, prijavilo se 25.000 onih sa platama manjim od 70.000 dinara, dok je ostalih oko 15.000 iz drugih kategorija a među njima je svake godine, otkada se vaučeri daju, sve više studenata, ove godine ih je oko 1.500”, kaže ona.

vaučeri
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Kada je reč o destinacijama i dalje je najveće interesovanje za banje, ovoga puta prednjači Lukovska Banja, zatim Sokobanja, Prolom Banja, a dosta ljudi se prijavilo i za odmor na planinama, pretežno na Zlatiboru, Divčibarama i Kopaoniku.

Vaučeri mogu da počnu da se koriste od 4. februara a narednih dana poštari će ih prijavljenima donositi na kućne adrese. “Svi oni će na adresu koju su naveli u prijavi dobiti pošiljku koja sadrži vrednosni vaučer od 5.000 dinara, što im omogućava da iskoriste svoje pravo na subvencionisani smeštaj”, kaže Bojana Nikolić. Rok do koga vaučeri moraju da se iskoriste je 20. novembar.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: