logo transparend vojvodina uzivo

Vaskršnja čestitka gradonačelnika Subotice Stevana Bakića i predsednika Skupštine

U ime Grada Subotice i lično ime, svim sugrađanima koji Vaskrs slave po julijanskom  kalendaru gradonačelnik Subotice Stevan Bakić uputio je srdačne čestitke. „Želim da radost ovog velikog hrišćanskog praznika podelite sa svojim najmilijima i da vaskršnje dane provedete u dobrom zdravlju, miru i ljubavi.

Neka nas praznik Hristovog vaskrsenja – kao simbol pobede života nad smrću i dobra nad zlom – podseti i podstakne na zajedništvo, međusobno poverenje, razumevanje i toleranciju koje nam je u ovim vremenima opterećenim brojnim izazovima i iskušenjima potrebnije nego ikada.Hristos vaskrse!“ stoji u čestitki Bakića.

Da provedu praznične dane u radosti i miru, srećni u krugu svojih najmilijih, sugrađanima koji Vaskrs slave po julijanskom  kalendaru poželeo je i predsednik Skupštine grada Balint Pastor.

„Neka donese sigurnost u ostvarenje želje za boljim životom u kojem će istinske vrednosti nadjačati sve. Međusobno uvažavanje, poštovanje raznolikosti, strpljenje i milosrđe neka budu najvažniji.“

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.