logo transparend vojvodina uzivo

Vanredan prevoz učesnika 46. Fruškogorskog maratona

NOVI SAD – Za  učesnike 46. Fruškogorskog maratona JGSP „Novi Sad“ u subotu, 22. aprila, od 05:45 do 10:00 časova   (po potrebi) organizovaće vanredan prevoz iz Novog Sada za Popovicu sa dva terminala.

– Železnička stanica, polazno autobusko stajalište linija 71-74. Prijem putnika obavljaće se i na autobuskom stajalištima kod Mosta slobode, u centru Sremske Kamenice (opciono i na okretnici Vojinovo, ukoliko bude mesta u vozilima).

– Bulevar oslobođenja, autobusko stajalište Most slobode/Limanski park. Autobusi će obavljati prijem putnika i na stajalištu u centru Sremske Kamenice (opciono i na okretnici Vojinovo, ukoliko bude mesta u vozilima)

Povratak sa Popovice (od Majdanske ulice do Železničke stanice) biće organizovan u subotu po završetku maratona do 22:00 (poslednji polazak je u 24:00 časa). Stajališta sa Popovice do Železničke stanice su sledeća: Popovica, okretnica Vojinovo, centar Sremske Kamenice, redovna stajališta na Bulevaru oslobođenja.

Autobusi će biti vidno obeleženi plakatima “FRUŠKOGORSKI MARATON“.

Cena karte (vanredan prevoz) u jednom pravcu je u skladu sa zvaničnim cenovnikom i iznosi 65,00 dinara. Na vanrednim polascima ne važe pretplatne, kao ni bilo koji vid povlašćenih voznih karata.

Karte za prevoz do Popovice moći će da se kupe u autobusu na platou ispred Železničke stanice, u „pokretnoj“ blagajni kod Limanskog parka, kao i kod vozača u vozilu.

U povratku sa Popovice karte će se prodavati u obeleženom minibusu, postavljenom kod privremene okretnice na raskrsnici Fruškogorskog puta i Majdanske ulice.

Kako bi se saobraćaj što efikasnije odvijao, JGSP Novi Sad moli putnike da kupuju vozne karte na privremenim prodajnim mestima (van autobusa) i da pripreme tačan iznos novca za kartu, te da ne čekaju zadnji momenat za prevoz do Popovice.

Organizovan vanredan prevoz učesnika maratona biće organizovan i u nedelju, 23.04.2023. godine. Polasci od Železničke stanice do Popovice su u 10:00 i 10:40 časova, dok je povratak za Novi Sad u 15:00 časova.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.