logo transparend vojvodina uzivo

,

Vanja Udovičić posetio FK „Mladost“ iz Kruščića

udovičić-kruščić
KULA – Proslavljeni vaterpolista, evropski i svetski šampion i osvajač tri olimpijske medalje, Vanja Udovičić, danas je posetio FK „Mladost“ iz Kruščića.

Tom prilikom poklonio im je sitnu sportsku opremu, razgovarao je sa trenerima i upravom kluba, ali i sa decom koja vredno treniraju i maštaju da jednog dana dožive sportske uspehe u rangu njegovih.

Udovičića su, osim dece i uprave Kluba, na čelu sa trenerom Damirom Kilićem, srdačno pozdravili i predsednik opštine Kula, Damjan Miljanić, direktor Sportskog centra, Vladan Račić, i sekretar Mesne zajednice Kruščić, Miljana Rabrenović. Kako je zamišljeno da ovo bude interaktivan susret, slavni vaterpolista družio se sa decom, a po rečima predsednika opštine Kula i samo potpisivanje autograma govori o tome koliko im je njegova poseta prijatna i zanimljiva:

„Deca su danas imala priliku da razgovaraju sa proslavljenim sportistom. Iskustva odrastanja i treninzi, bez obzira na sport, su slični. I ovo potpisivanje autograma govori koliko je njima bila prijatna i zanimljiva njegova poseta i verujem da se Vanja isto tako osećao. Sada je tu u ulozi sportiste, a ranije je obilazio našu opštinu i u tom periodu realizovani su značajni projekti. Drago mi je što je opet u našoj opštini i u Kruščiću, da popriča sa sportistima i sa upravom FK ,,Mladost“, o problemima koje svaka uprava ima“.

Udovičić je istakao da mu je zadovoljstvo što je imao priliku da se druži sa najmlađim članovima FK „Mladost“, ali i predsedniku opštine koji je u sam vrh prioriteta svog rada stavio unapređenje sportista na teritoriji opštine Kula:

„Drago mi je što sam imao priliku da se družim sa najmlađim članovima FK „Mladost“, da čujem njihove utiske, da razgovaram sa predstavnicima sportskog udruženja o tome sa kojim se izazovima suočavaju i da vidimo kako možemo da pomognemo da imaju najbolje moguće uslove za još veći broj dece i širenje svoje baze, kako bi ovi sjajni, divni mladi fudbaleri imali najbolje uslove za dalje usavršavanje. Želim da se zahvalim predsedniku opštine koji je u sam vrh prioriteta svog rada stavio unrapređenja položaja mladih i unapređenje sportista na teritoriji celokupne opštine Kula, koji je svojim delovanjem pokazao da vodi brigu i o manjim mesnim zajednicama kao što je i ova i o svim sportskim kolektivima, jer znamo da upravo u ovakvim klubovima nastaju šampioni i da ovi klubovi moraju da budu baza za unapređenje ne samo sporta u Srbiji, već i za pravi razvoj svakog sportiste“.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.