Uživaćete u ukusu: Recept za čorbu od kukuruza

Prijaće vam
SASTOJCI:

30 ml maslinovog ulja
kašika maslaca
veća glavica crnog luka
struk praziluka
četiri čena belog luka
500 g kukuruza
litar bistre pile}e supe
250 ml pavlake za kuvanje
so, biber

 

PRIPREMA:

U šerpi zagrejati ulje i maslac, pa kratko propržiti sitno iseckan crni luk i praziluk. Dodati izgnječen beli luk, mešati još minut, te dodati kukuruz i mešati još pet minuta.

Naliti supom, začiniti po ukusu, smanjiti vatru i lagano krčkati desetak minuta. Čorbu potom izmiksati u blenderu ili štapnim mikserom, vratiti na ringlu, umešati pavlaku, pa kuvati još pet minuta.

 

 

 

 

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.