logo transparend vojvodina uzivo

,

Užas ispred Mekdonaldsa! Radnica potegla pištolj i pucala na mušterije koje su se žalile na porudžbinu!

Uhapšena nakon što je navodno pucala na mušterije dok su izlazile sa parkinga Radnica u Mekdonaldsu na Floridi, Česidi Gardner (22), nakon svađe sa kupcima potegla je pištolj i pucala na njih, piše britanski Metro.

Sigurnosna kamera pokazuje kako Česidi Gardner razgovara sa kupcima, a zatim ljutito zalupi prozor i odlazi. Ubrzo se vraća i sipa piće koje kroz prozor baca ka mušterijama. Potom mušterija spolja otvara prozor i grabi čaše za piće i baca ih ka Česidi.

Foto: printscreen

Ona se potom vraća sa belom torbi u levoj ruci i pištoljem u desnoj ruci i gleda kroz prozor. Nakon što mušterije bace još stvari, Česedi Gardner se vidi kako napušta kuhinjski deo restorana.

Na snimku ispred restorana se vidi kako izlazi iz Mekdonaldsa, dok je druga zaposlena prati. Potom obe nestaju iz kadra. Česidi Gardner je onda snimljena kako hoda sa pištoljem u ruci, pored druge radnice, i oboje ponovo ulaze u restoran.

Policija je dobila poziv da se dogodila pucnjava u Mekdonaldsu u petak rano ujutru oko 1. Česedi Gardner je uhapšena nakon što je navodno pucala na mušterije dok su izlazile sa parkinga, saopštila je policija.

Niko nije povređen, ali je vozilo kupaca udareno najmanje jednom. Ona je optužena za teški napad smrtonosnim oružjem.

Pročitajte još:

pleskavica

 

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.