Evo u čemu je tajna
Sastojci:
oljušten i iscekan na kriške krompir, količina zavisi od broj osoba za koliko spremate
2 kašičice senfa
4 kašičice meda
biber i so po želji
ulje za podmazivanje pleha
2 kašika putera
Priprema:
U činiju dodajte biber i senf i pomešajte dok se ne sjedine, a potom im dodajte med. U međuvremenu, u rerni zagrejte pleh u kojem ćete peći krompir. Njega namažite uljem i soli i puterom.
Kada se pleh malo ugreje, u njega stavite isečen krompr i prelijte sa polovinom smese od meda i senfa. Posle 20 minuta, kada krompir bude već pri kraju pečeja prelijte ga sa ostatkom smese na svakih 5 minuta.
To će učiniti da krompir bude hrcave korice. Krompr pecite sve dok ne potrošite smesu i ona ne upije u koricu krompira, te dobije lepu braonkastu boju.
Pročitajte još:
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.