Utučenog Novaka sa maskom na licu odvoze u hotel užasa! Tužna slika australijske stvarnosti (FOTO)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Đoković je vraćen u hotel za izbegla lica, iako je rečeno da mesto u kom će biti zatvoren neće biti poznat javnosti

Tortura je izgleda jedina reč koja može da opiše situaciju u kojoj se nalazi najbolji svetski teniser.

Novak Đoković čeka konačnu odluku suda u hotelu za izbegla lica, u tom hotelu užasa, iako je bilo priče da će biti smešten na neku drugu lokaciju nepoznatu javnosti.

Mada to smešten nije baš najsrećniji izraz. Tačno i precizno je – zatvoren. Novak je pod konstantnom pratnjom dvojice službenika, što je poseban vid pritiska i samo produbljivanje torture kojoj je izložen.

Društvenim mrežama širi se fotografija na kojoj se vidi Novak Đoković u vozilu i sa maskom na licu u momentima kada su ga iz kancelarije njegovih advokata prevezli u zatvoreništvo.

Jasno je da je Nole utučen, da sve što se dešava na njega ostavlja i te kako velike posledice. Da ne pričamo o tome da će sve i da pobedi Australiju na teren izaći gotovo bez treninga.

Mnogo nepravilnosti i nelogičnosti, mnogo loših poteza vuku australijske vlasti. Zaista je tužno i degutantno gledati dokle se ide zbog sakupljanja političkih poena. Ovaj skandal sa Novakom više nego očigledno je upravo to – politička priča usred kampanje za skore izbore u Australiji.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: