Uspešno završen humanitarni turnir na ribnjaku Bager Plandište

PLANDIŠTE – Udruženje sportskih ribolovaca “Smuđ” iz Plandišta, u saradnji sa humanitarnom organizacijom Srpska solidarnost, vrlo uspešno je organizovalo humanitarno druženje u šaranskom ribolovu na ribnjaku Bager u Plandištu, sa ciljem da se prikupe sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića za decu sa Kosova i Metohije.

Tokom ovog humanitarnog takmičenja ukupno je prikupljeno 44.000 dinara koji će se namenski iskoristiti za kupovinu novogodišnjih paketića.

“Posle završenog humanitarnog turnira mogu slobodno da kažem da sam apsolutno ponosan na sve ribolovce koji su učestvovali, na veliku volju i želju da pomognu u prikupljanju novčanih sredstava da obradjujemo mališane sa Kosova i Metohije. Ovo je veliki uspeh obzirom da smo prikupili više sredstava nego prošle godine i da je posećenost ovog turnira bila mnogo veća. I pored hladnog vremena odziv naših prijatelja ribolovaca iz Beograda, Pančeva, Vršca i Plandišta bio je iznad očekivanja. Vrlo hrabro su proveli 36 sati na jezeru Bager i svojim malim doprinosom učinili veliku stvar za ovu humanitarnu akciju. Zahvalio bih se svima na učešću i poželeo nova druženja na našem ribjaku. Vidimo se na vodi uskoro”, rekao je Goran Ličina, predstavnik Udruženje sportskih ribolovaca “Smuđ” iz Plandišta.

Iako je rezultat bio u drugom planu, treba spomenutu najuspešnije ekipe sa ovog takmičenja:

1. mesto CT “KONTRAŠI” Vršac
2. mesto CT “ALMANAH” Beograd
3. mesto CT “M.M.M” Vršac

Pročitajte još:

Tagovi:

Pročitajte još: