logo transparend vojvodina uzivo

Uspešno završen 5. memorijalni Carp cup „Urban Štiglic Bane“

PLANDIŠTE – Memorijalni CARP CUP „Urban Štiglic Bane“, koji je organizovan na ribnjaku Bager u Plandištu, proteklog vikenda okupio je veliki broj takmičara i ljubitelja ribolova.

Iako su vremenski uslovi bili praćeni obilnim kišama, čak ni taj momenat nije uspeo da uskrati volju i takmičarski duh svih učesnika ovog tradicionalnog memorijalnog turnira, koji je Udruženje sportskih ribolovaca „Smuđ“ iz Plandišta organizovalo u čast Urbana Baneta Štiglica.

„Organizacija ovog turnira svake godine okuplja veliki broj ljubitelja ribolova i po mnogo čenu predstavlja jedno od najlepših turnira ne samo na našem jezeru, već i šire. Iako ove godine nismo uspeli da oborimo rekord jezera po broju ulovljene ribe, zbog obilnih padavina, rezultati su odlični, jer nam je pre svega bio cilj da se okupimo, družimo pored vode i setimo našeg velikog prijatelja kome smo i posvetili ovaj turnir. Zahvalio bih se svima koji su podržali memorijalni turnir, svim ekipama na prijateljskom, fer i korektnom takmičenju. Veliku zahvalnost na podršci u organizaciji turnira dugujemo i Kulturnom centru Plandište“, ističu predstavnici organizatora udruženja ribolovaca „Smuđ“ Plandište.

Ukupno izmereno 125 riba kilaže 689,195 kg
1. mesto CT. Rasadnik. Box 7 133.870 kg
2. mesto CT. Torpedo. Box 2 119.145 kg
3. mesto CT. Amateri. Box 1 110.655 kg
Najveća riba CT. Birra Moretti Box 9 13.200 kg

„Nezavisno od uspeha bilo koje ekipe ili pojedinca, samim učešćem svi smo pobednici. Nadam se da ćemo se i sledeće godine videti u još većem broju. Bistro“, dodaju organizatori.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.