Uspešno sprovedena stručna praksa u Solunu za učeniketurističkog smera „Petro Kuzmjak“ škole

Stručna praksa u Solunu za 16 učenika smera turističko-hotelijerski tehničar, uspešno je privedena kraju.

Podsećamo, da su učenici ove škole 5. marta 2023., u pratnjiprofesorica Anike Vojčena i Renate Zorić, sa beoradskogaerodroma otputovali na stručnu praksu u Solun. U ponedeljak, nakon sastanka sa partnerom na ovom projektu Ipodomi centromza celoživotno učenje, učenici su otpočeli svoje praktičnezadatke.

Veliki trud i rad tima škole, uz podršku Erazmus plus tima Srbijei odličnu saradnju sa partnerom na ovom projektu, Ipodomicentrom iz Grčke, omogućio je da učenici tokom 14 danausavrše svoja znanja i veštine u tri poznata solunska hotela.Pored obavljanja prakse, učenici su imali organizovanoturističko vođenje i obilaske znamenitosti ove poznate turističkedestinacije i njene okoline.

Bojana Miljanić koordinator projekta istakla je da je i ove kao iprošle godine stručna praksa sprovedena po utvrđenom planu. Učenicima je od velikog značaja to što stručnu praksu sprovodeu međunarodnom okruženju.

Tim za projekte u okviru škole će se zalagti da i sledeće godineomogući učenicima odlazak na praksu u inostranstvo kako je to bio slučaj prethodne dve godine.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.