Uspeh subotičkih streličara

streličari
SUBOTICA – Proteklog vikenda subotički Parastreličarski klub Vojnik osvojio je niz medalja na dva takmičenja. 

3D prvenstvo Vojvodine za mlađe kategorije  u okviru kalendara takmičenja Streličarskog saveza Srbije održano je u Bečeju. Na ovom prvenstvu nastupilo je čak 13 takmičara iz PSK Veteran koji su osvojili čak 11 medalja od kojih 6 zlatnih.

Zlatne medalje osvojili su Geza Gazdag u kategoriji juniora golim lukom, Bence Tot Kiš u kategoriji kadeta golim lukom, Valentin Keresteš u kategoriji pionira golim lukom, Hunor Tot u kategorij mlađih pionira golim lukom, Saša Mitov u kategoriji seniora Longbov lukom i Petar Keresteš u kategoriji veterana golim lukom.

Srebrne su osvojili Dejan Varju u kategoriji seniora kompaund lukom, Atila Feješ Klapka u kategoriji seniora longbov lukom i Laslo Peter u kategoriji veterana golim lukom dok su bronzane pripale Zoltanu Patakiju u kategoriji seniora kompaund lukom i Anđelki Keresteš u kategoriji seniorki golim lukom

Drugo takmičenje na kojem je nastupio ovaj subotički klub je Parastreličarski turnir koji je održan u Vilovu. PSK Veteran je nastupio sa 4 takmičara koji su osvojili 3 zlatne i 1 srebrnu medalju.

Zlatne medalje osvojili su Veselin Uzelac u kategoriji seniora kompaund lukom, Aleksandar Žepinić u kategoriji seniora olimpijskim lukom na 70m i Siniša Matković u kategoriji seniora olimpijskim lukom na 30m.  Srebrnu medalju osvojio je Saša Babić u kategoriji seniora olimpijskim lukom na 70m.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: