Uređuje se prilaz starom groblju u Alibunaru

ALIBUNAR – Na predlog meštana, uz pomoć JKP Univerzal i podršku lokalne samouprave, započelo je uređenje prilaza starom groblju u Alibunaru, saopštila je ova mesna zajednica.

“S obzirom na sve učestalije primedbe građana, čiji su preci sahranjeni ovde, urađen je novi zid na samom ulazu umesto starog, nova kapija, kao i potpuno novi prilaz sa stazom. Radovi trenutno se odvijaju na sanaciji puta koji se nalazi sa donje strane groblja i na izgradnji novog parking mesta”, saopštila je MZ ALibunar.

Savet Mesne zajednice se zahvaljuje JKP Univerzal što ispunjava dogovoreni plan rada, kao i na brzom rešavanja postojećih problema u cilju završetka radova mnogo pre zacrtanih rokova.

“Sa sigurnošću tvrdimo da je godina za nama bila godina velikih uspeha i dostignuća, realizovanih i započetih projekata, zacrtanih planova koje ćemo ambiciozno krenuti da ostvarujemo do kraja ove godine i u toku naredne godine. Uprkos teškom vremenu, smatramo da možemo biti ponosni na sve što smo zajedno ostvarili i da se potrudimo da naredne godine bude još bolje”, saopštila je MZ ALibunar.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.