logo transparend vojvodina uzivo

Upis u Predškolsku ustanovu „Naša radost“ Kovin za radnu 2023/2024. godinu

KOVIN – Iz PU „Naša radost“ Kovin obaveštavaju roditelje da će od 3. maja do 31. maja trajati prijem zahteva za upis dece (jasle, obdanište i pripremni predškolski program) za radnu 2023/2024. godinu.

Podnošenje zahteva za upis u radnoj 2023/2024. godini, realizovaće se elektronskim putem na portalu eUprava ili ličnim podnošenjem zahteva i dokumentacije potrebne za upis u prostorijama PU „Naša radost“ Kovin (na adresi Trg Žarka Zrenjanina br.10), a u naseljenim mestima u prostorijama pripremnog predškolskog programa, u vremenu od 8 do 12 časova.

Usluga će biti dostupna na Portalu eUprava od 3. maja 2023. godine svim registrovanim korisnicima i prilikom korišćenja ove elektronske usluge automatski se pribavljaju neophodni podaci iz matične knjige rođenih, Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja i evidencije prebivališta, tako da roditelji ne moraju da dostavljaju ni jedan dokument prilikom upisa deteta, niti da odlaze ni na jedan šalter.

Za decu samohranih roditelja, decu žrtava nasilja u porodici, decu sa smetnjama u psihofizičkom razvoju ili decu iz porodica koje koriste neki oblik socijalne zaštite predškolska ustanova je u mogućnosti da prihvati prijavu elektronskim putem, ali je potrebno da roditelji podnesu relevantnu dokumentaciju kojom dokazuju navedeni status.

Roditeljima je omogućeno da elektronskim putem dostave ovu dokumentaciju na sledeću mail adresu: upis.evrtic.kovin@gmail.com, kako ne bi dolazili lično u predškolsku ustanovu.

Upis je obavezan za decu rođenu od 1. marta 2017. do 28. februara 2018. godine (pripremni predškolski program)

U celodnevni boravak mogu da se upišu deca starosti od 18 meseci na dan 01.09.2023. godine (odnosno rođena pre 01.03.2022.god.) do 6,5 godina (pripremni predškolski program)

Za upis dece u pripremni predškolski program u trajanju od 4 sata u Kovinu i naseljenim mestima upis se vrši na isti način, elektronskim putem na portalu eUprava (https://www.euprava.gov.rs/) i ličnim podnošenjem zahteva i dokumentacije potrebne za upis u prostorijama PU „Naša radost“ Kovin (na adresi Trg Žarka Zrenjanina br.10), a u naseljenim mestima u prostorijama pripremnog predškolskog programa, u vremenu od 08,00 do 12,00 časova.

Spisak potrebne dokumentacije nalazi se na sajtu predškolske ustanove (https://nasa-radost-kovin.org.rs/upis-dece/) i sajtu opštine Kovin (https://www.kovin.rs/oglasna-tabla/)

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.