logo transparend vojvodina uzivo

Umesto zapuštene kasarne novo moderno naselje u Rumi

RUMA – Predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić Bošković obavestila je javnost sa zvaničnog naloga na društvenim mrezama o projektu koji će doneti novi sjaj Rumi.
Foto: Opština Ruma

-Naša rumska kasarna, koja je više od dve decenije stajala neiskorišćena i zapuštena, uskoro će postati moderno i funkcionalno naselje.

Foto: Opština Ruma

Na površini od 18,5 hektara planiramo izgradnju savremenih stambenih objekata, vrtića, parkova, sportskih terena i dečijih Naša vizija je da ovaj prostor bude samostalna, funkcionalna celina koja pruza sve što je potrebno za kvalitetan i udoban zivot.

Foto: Opština Ruma

Poseban akcenat stavljamo na podršku mladim bračnim parovima i višečlanim porodicama kako bi im obezbedili povoljnije uslove za sticanje građevinskog zemljišta i izgradnju domova. Na ovaj način zelimo da podstaknemo demografski razvoj i poboljšamo kvalitet zivota u našoj zajednici.

Verujemo da će ovaj projekat doneti novi zivot u ovaj deo grada i postati mesto gde će mnoge buduće generacije provoditi svoje vreme! – poručila je predsednica Ćirić Bošković.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.