Uložio 200 dinara i zbog gola u 91. minutu uzeo pet miliona na kladionici

Pogodio je neverovatnih 16 parova

Na prvi pogled čini se da je tiket nikad lakše prošao, sudeći po rezultatima koji su viđeni u nedelju, ali je jedan kladioc “Mozzarta” prošao pravu dramu kako bi stigao do neverovatnog dobitka od skoro pet miliona dinara!

Naime, na uloženih 200 dinara, pomenuti kladioc pogodio je 16 parova i zaradio je tačno 4.640.942,35 dinara zahvaljujući kombinacijama 1x&2-5 i gg&I1+ koje je najčešće koristio.

Čak devet utakmica počele su mu u 15 časova, a na tiketu je imao englesku, italijansku i francusku ligu. Upravo u ovoj poslednjoj je drhtao do psolednjeg minuta, kada mu je Lorijen doneo “prolaz u narednu rundu”, odnosno produžio mu snove da može do velikog novca.

Lorijen je dobio Trou rezultatom 2:0, i to srećnim golom Stefana Dijare u 91. minutu. Srećnim, jer je lopta zakačila nekog od igrača domaćeg tima, preletela na drugu stranu gde ju je ovaj dočekao, a kladioc “Mozzarta” verovatno je “skočio do neba” s obzirom na to da je na tiketu, za ovaj meč, imao igru 1x&2-5.

Drama je viđena i na poslednja dva meča koja su poečla u 19.30 časova. Čekao je Genk – Sent Žiles gg&I1 i već na poluvremenu je prošao taj par (1:2), dok je u Bundesligi, na duelu Volfsburg – Union Berlin takođe strepeo do samog kraja.

Bila je to utakmica na kojoj je takođe čekao 1x&2-5, a na kojoj na poluvremenu nije bilo golova. Tačnije, sve do 72. minuta kada je hrvatski reprezentativac Josip Juranović iskoristio penal za 0:1. Sve što mu je trebalo do kraja jeste pogodak domaćeg tima koji je Patrik Vimer dao u 84. minutu, kao i da Volfsburg izdrži do kraja – što su i uradili!

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: