logo transparend vojvodina uzivo

UHAPŠEN PEDOFIL U BEOGRADU! Polno uznemiravao 6 DEVOJČICA, očekuje se da i one budu ISPITANE

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, nakon preduzimanja operativnih radnji radi utvrđivanja identiteta lica, odredilo zadržavanje J. D. (36), osumnjičenom da je na Paliluli polno uznemiravao maloletnice.

Kako su saopštili iz tužilaštva, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, UKP, Šesto odeljenje, nakon preduzimanja operativnih radnji radi utvrđivanja identiteta lica, odredilo zadržavanje u trajanju od 48 sati prema J. D.(36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio šest krivičnih dela polno uznemiravanje na štetu maloletnica.

Osumnjičeni J. D.(36) će u zakonskom roku biti sproveden javnom tužiocu, koji će nakon saslušanja osumnjičenog predložiti sudu određivanje pritvora ukoliko budu postojali zakonski razlozi za određivanje istog.

U daljem toku dokaznog postupka tužilaštvo će izvršiti sve potrebne provere, izuzeti eventualne snimke sa sigurnosnih kamera, te dati nalog da se obave potrebna veštačenja, ispitati maloletne oštećene i eventualne druge svedoke događaja, te će u najkraćem roku biti doneta odluka o daljem postupanju.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.