Udruženje mladih “Iz principa” Dečjem dispanzeru donirali LCD televizor

VRŠAC – Aktivisti Udruženja za poboljšanje položaja mladih „Iz principa“, uručili su Dečjem dispanzeru Doma zdravlja Vršac, LCD televizor kao donaciju prikupljenu dobrovoljnim prilozima članova i prijatelja ovog udruženja.

„Nadamo se da će ovaj skromni dar učiniti mališanima koliko toliko lakšim, boravak u čekaonici Dečjeg dispanzera, jer svi dobro znamo da mališani ne dolaze baš rado ovde posebno kada traje neizvesnost da li će dobiti injekciju ili ne. Naše udruženje aktivno je na više polja, najzastupljenije akcije su nam one koje su vezane za zaštitu životne sredine i socijo humane aktivnosti. Svake godine pred praznike praktikujemo da obradujemo nekog, nekim poklonom koji će imati svoju funkciju i za to se sredstva prikupljaju kako od strane naših članova tako i od ljudi dobre volje. Ove godine odluka je bila da se poklon usmeri vršačkom domu zdravlja“, rekao je Aleksandar Radić, dugogodišnji aktivista Udruženja mladih „Iz principa“ iz Vršca.

Primopredaji poklona prisustvovao je i direktor ove ustanove dr Borko Minić, koji se neizmerno zahvalio vršačkim omladincima na ovom daru koji će i te kako poslužiti svrsi u Službi za zdravstvenu zaštitu dece.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: