Ubistvo Saleta Mutavog plaćeno 300.000 evra u kokainu? Belivukov šef izrešetan na semaforu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Javnost je za Stankovića saznala kada su dvojica njegovih saradnika brutalno pretukla članove obezbeđenja direktora Partizana Miloša Vazure

Aleksandar Stanković, zvani Sale Mutavi, ubijen je pre pet godina u Bačvanskoj ulici u blizini Centralnog zatvora u Beogradu. On je bio najbolji prijatelj Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, optuženog da je organizator tridesetočlane kriminalne grupe optužene za pet ubistava i jedno silovanje, otmice, drogu i oružje i osumnjičene za najmanje još dve likvidacije.

Stanković je ubijen 13. oktobra 2016. godine. Dvojica nepoznatih napadača, u momentu kad je u svom “audiju” usporio na semaforu, iskočila su ispred njega i ispalila oko 60 metaka iz „kalašnjikova“, a potom pobegla sa mesta zločina. On je, po svemu sudeći, pretpostavljao da bi mogao da bude meta napada, jer je, navodno, na sebi imao pancir. Nije ga sačuvao, jer su mu ubice pucale u glavu.

Posle zločina mediji su spekulisali da je kriminalna grupa iz Crne Gore za njegovu likvidaciju platila 300.000 evra, ali ne u novcu, već u kokainu.

Sale Mutavi dospeo je u žižu javnosti kad je objavljen snimak na kojem se vidi kako on sa još trojicom muškaraca 28. aprila iste godiine napada dvojicu pripadnika obezbeđenja direktora FK Partizan Miloša Vazure.

Među navijačima je bio poznat kao Mutavi, ali Stanković uopšte nije bio takav. Aleksandru je samo bila potrebna logopedska pomoć, jer nije umeo dobro da izgovori slovo ”L”, pa je zbog toga i dobio nadimak Mutavi.

Tagovi:

Pročitajte još: