Ubijeni Stefan Savić proslavio bi 24. rođendan: Prijatelji mu uputili potresne poruke, a od repera pesma sa posvetom VIDEO)

U nedelju 21. aprila ove godine Stefan bi proslavio svoj 24. rođendan, a ređale su se objave na društvenim mrežama od njemu dragih osoba

Srpski MMA borac i reprezentativac Stefan Savić (23) izboden je pre gotovo dva meseca na beogradskom Dorćolu kada su ga krvnički napali Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23).

Stefan je, da podsetimo, zverski ubijen na sestrin rođendan, koji je Milica proslavljala u Italiji, a nakon dolaska na aerodrom, saznala je tragičnu vest. Za smrt brata saznala je od roditelja, kada su je sačekali na aerodromu uz ekipe Hitne pomoći. Milici, kao i roditeljima ta vest je veoma teško pala, jer je bila veoma vezana za brata. Svima im ovi dani preteško padaju.

Ubijenom reprezentativcu pesmu je posvetio jedan od najpoznatijih repera Smoke Mardeljano.

– Ovu pesmu posvećujem, našem tragično nastradalom bratu i saborcu, Stefanu Saviću. Počivaj u miru brate. MI SMO SAVKE!

Zločin se dogodio u noći između 24. i 25. februara u Dunavskoj ulici na Dorćolu, kada su se Gačević i Daničić našli ispred Savića i nakon verbalnog konflikta, Stefana su oborili na zemlju i krvnički ga izboli čak 19 puta.

Osumnjičenima za Stefanovo ubistvo još nema ni traga ni glasa, za njima je raspisana poternica, a sumnja se da su obojica ubrzo nakon zločina napustili teritoriju Republike Srbije.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je 11.marta doneo rešenje kojim je Gačeviću i Daničiću odredio pritvor, koji im po tom rešenju može trajati najduže 30 dana.

Oni su, inače, osumnjičeni za teško ubistvo u saizvršilaštvu, dok se Gačević sumnjiči i za teško ubistvo u pokušaju.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.