logo transparend vojvodina uzivo

U Zapadnobačkom okrugu za godinu dana registrovane 152 preduzetničke delatnosti

nacionalna-sluzba-zaposljavanje-
SOMBOR – U toku protekle godine, na području Zapadnobačkog okruga, registrovane su 152 nove preduzetničke delatnosti  uz korišćenje subvencija za samozapošljavanje.

Delatnosti koje su registrovane su raznovrsne, od uslužnih delatnosti kao što su restoran brze hrane, salon kozmetičkih i frizerskih usluga, fotografske usluge, hemijska čistiona, dubinsko pranje i čišćenje nameštaja, agencija za informatičke usluge, studio za masažu, auto-praonica, molersko-fasadni radovi, dizajnerske usluge. Registrovane su i delatnosti mašinske obrade metala, proizvodnja proizvoda od drveta, proizvodnja obuće, proizvodnja i popravka odevnih predmeta, proizvodnja hleba i peciva, proizvodnja nameštaja… i mnogi drugi.

Nezaposlena lica u potrazi za zaposlenjem često u preduzetništvu vide priliku da rade za sebe i da kroz preduzetništvo iskažu svoj potencijal i sposobnosti. Realizacijom preduzetničkih ideja  pruža se mogućnost ostvarivanja prihoda u delatnostima koje obogaćuju život građana i izlaze u susret njihovim potrebama, kao i  finansijska i upravljačka nezavisnost u poslovanju.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.