logo transparend vojvodina uzivo

U Vršcu potpisani trojni ugovori za energetsku efikasnost: Za tri godine građanima 57 miliona

VRŠAC – Trojni ugovori, u okviru Projekta „Čista energija i energetska efikasnost za građane“, potpisan je danas u Svečanoj sali Gradske kuće, između Ministarstva rudarstva i energetike, Grada Vršca i građana.

Ovim ugovorima, čija je ukupna vrednost 19.500.000 dinara, obuhvaćeno je 59 domaćinstava. Grad Vršac, u saradnji sa Ministarstvom rudarstva i energetike, sufinansiraće ovaj projekat sa 9.000.000 dinara.

„U protekle dve godine, 130 domaćinstava u našem gradu postalo je energetski efikasnije. Zahvalio bih se svim firmama i preduzetnicima koji učestvuju u ovom projektu Čista energija i energetska efikasnost, jer su na taj način olakšali našim sugrađanima. Pomenuti Projekat će trajati do 2027. godine. Interesovanje naših sugrađana i ove godine je veliko. Apelujem na građane koji planiraju da učestvuju u budućim javnim pozivima da pravno reše eventualne sporne statuse. Grad Vršac će po dobijanju saglasnosti i dalje objavljivati svoje javne pozive”, rekao je član Gradskog veća za poljoprivredu i zaštitu životne sredine Slobodan Jovanov.

U protekle tri godine, uspešna realizacija ugovora u okviru navedenog Projekta, obuhvatila je ukupno 189 domaćinstava, izdvojeno je preko 57.000.000 dinara, od kojih je Grad Vršac učestvovao sa 26.000.000 dinara.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.