logo transparend vojvodina uzivo

U toku rekonstrukcija putnog pravca Belegiš – Surduk

STARA PAZOVA – Jedni od radova koji su u toku opštini Stara Pazova jesu na relaciji Belegiš – Surduk, ka Novom Slankamenu. U pitanju je rekonstrukcija puta između ova dva mesta kao i u naselju Surduk.

Od ulaza u Belegiš do Slankamena, odnosno dokle se prostire staropazovačka opština, biće potpuno nov put. Posle toga su na redu radovi od ulaza u Belegiš ka Novim Banovcima a planirano je da se svi radovi završe ove, eventualno do proleća 2024. godine, rekao je predsednik tokom jučerašnjeg obilaska radova.

Predsednik Radinović je najavio da u aprilu kreće najvažniji i najveći projekat a to su radovi na deonici puta Batajnica – Inđija koje će izvoditi JP „Putevi Srbije“. Ovaj projekat je bitan kako za Inđiju, tako i za našu Opštinu jer su to međuopštisnki putevi.

U pripremi je još jedan veliki projekat, a to je izgradnja biciklističko – pešačkih staza kroz gotovo celu Opštinu, povezanih sa industrijskim zonama. Na taj način će stanovnici opštine Stara Pazova  moći da uživaju u zdravim šetnjama ili da odu do posla biciklom.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.