U toku prijave za „Zlatni kotlić – Apatin 2023“

kotlić
APATIN – U toku su prijave za „Zlatni kotlić – Apatin 2023“, međunarodno takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša koje će biti održano u sklopu 59. Apatinskih ribarskih večeri.

Kvalifikacije za takmičenje po selima sa teritorije opštine Apatin počeće 16. juna, dok je za takmičare iz Apatina određen 6. jul, pri čemu je broj mesta ograničen na 40, a svi takmičari sa mestom stanovanja van apatinske opštine imaće priliku da se oprobaju u spremanju ribljeg paprikaša 7. jula.

Najuspešniji takmičari, njih petnaestoro sa teritorije apatinske opštine, desetoro Apatinaca, zatim desetoro takmičara iz drugih opština i gradova, kao i pet prethodnih pobednika, učestvovaće na velikom finalu koje je zakazano za 8. jul, dok je za 9. jul predviđeno revijalno kuvanje ribljeg paprikaša na trgu „Nikola Tesla“ Apatin.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti u prostorijama Turističke organizacije Apatin, svakog radnog dana u terminu od 8 do 14 časova, a istom prilikom, obavezna je i uplata kotizacije u vrednosti od 3500 dinara. Iznos kotizacije je identičan za svako veče takmičenja, osim za revijalno veče, za koje je potrebno uplatiti 3000 dinara, a finalistima je obezbeđeno besplatno učešće.

 

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: