U toku analiza javnog prevoza u Subotici

gradska kuća-dron-subotica
SUBOTICA – Sekreterijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj obaveštava građane da će u cilju dobijanja podataka neophodnih za analizu sistema javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika u Subotici, od 20. do 26. marta, od 6 do 22 časa, obavljaće se anketiranje i brojanje putnika na stajalištima i u vozilima javnog prevoza.

Oko 50 anketara – učenika i studenata, biće obeleženo bedžom i imaće ovlašćenje za rad koje je izdala načelnica Gradske uprave, kao i radni nalog koji su izdali Saobraćajni fakultet Univerziteta u Beogradu i PTC – Public Transport Consult d.o.o., koji su organizatori ankete.

U toku je i anketa domaćinstava, koja će biti završena do kraja marta.

Anketiranje se radi za potrebe „Studije u vidu reinženjeringa za unapređenje sistema javnog gradskog i prigradskog prevoza u Subotici”, koja ima za cilj reinženjering strukture i funkcionisanja sistema javnog prevoza putnika, usaglašavanje sa realnim transportnim potrebama i zahtevima korisnika sistema i podizanje nivoa kvaliteta transportne usluge.

Iz Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj Gradske uprave zahvaljuju građanima koji će učestvovati u anketi, jer, kako se navodi u saopštenju Sekretarijata, mišljenje građana je od izuzetnog značaja za unapređenje sistema javnog prevoza putnika u Subotici.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: