logo transparend vojvodina uzivo

U subotu audicija za takmičenje „Ritam Evrope“ u Kulturnom centru Kikinda

KIKINDA – Audicija za najveće regionalno muzičko takmičenje dece i mladih starosti od 14 do 20 godina, biće održana ove subote, 20. aprila, sa početkom u 14 časova u prostorijama Kulturnog centra.

,,Ritam Evrope“ predstavlja takmičenje koje okuplja decu i mlade, a Kikinda, koja je na prošlogodišnjem takmičenju odnela prvu nagradu predstavljajući Kipar, biće domaćin ove godine. Ovo takmičenje održava se od 2008. godine i osmišljeno je u skladu sa Evropskom poveljom o učešću mladih u javnom životu na lokalnom i regionalnom nivou, Belom knjigom Evropske Unije o mladima, Nacionalnom strategijom za mlade Republike Srbije i Akcionim planom za mlade.

Učesnici se pripremaju 6 meseci, tokom kojih su obučavani od strane tima „Ritam Evrope“ da u televizijskom nastupu predstave zemlju koja im je dodeljena, a pobednika takmičenja odlučuje SMS glasanje. Grad, odnosno učesnik koji osvoji najviše glasova, kao nagradu dobija čast domaćina, kao i televizijski prenos takmičenja sledeće godine, i to iz svog grada, kao i promociju svog grada, a pobednik nagradno putovanje u zemlju koju je u takmičenju predstavljao.

Prijavljivanje i informacije u vezi sa takmičenjem dostupne su putem instagram stranice organizatora – @rhytm_of_europe, ili putem Viber i Whatsapp aplikacija na broj: 060 65 55 013.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.