U sremskom odbojkaškom derbiju favorizovane pazovčanke bolje od mitrovčanki

SREMSKA MITROVICA – Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove i Srema su pružile odličnu igru u prvom kolu odbojkaške Super lige Srbije. Pobeda je zasluženo pripala ekipi domaćina rezultatom 3:1 (25:17, 25:16, 22:25, 25:16).

Pazovčanke su potvrdile reputaciju kandidata za prvo mesto ali ni Sremove igračice nisu pružile lošu igru.

Foto: GŽOK Srem

Od samog početka igračice Jedinstva su pokazale svoju prepoznatlivu igru sa odličnim servisima i puno pritiska na protivnički tim kako bi mu slomile prijem. Sa tim pritiskom se mladi primački deo ekipe Srema Dapčević, Ana Mihajlović i Grabić teško nosio ali je ipak koliko toliko uspeo da stabilizuje igru.

azovčanke su dobile prva dva seta i činilo se da su veoma blizu pobede. Trener Srema Kapric je tada u igru uveo mladu Jovanu Antić na poziciji srednjeg blokera a  prijem se značajno stabilizovao. Igračice Jedinstva su upale u krizu igre i Srem je smanjio rezultat. Kada se očekivalo da bi Srem mogao i više od seta ponovo mnogo grešaka u igri Mitrovčanki i lak set i konačna pobeda za ekipu iz Pazove.

Kod domaćih odlično su igrale Kockarević i Tica a u Sremu Antić, Živojinović i Grabić.

Sledeće nedelje Srem ponovo gostuje ovaj put u Novom Sadu protiv istoimene ekipe.

Foto: GŽOK Srem

Jedinstvo: Osmajić, Medved, Lakićević, Kockarević, Punišić, Miljević Marija, Nedeljković, Danilović, Zelenović, Tica, Miljević Tamara, Rodić, Dragović, trener Jovo Caković

Srem: Mihajlović Ana, Mihajlović Mina, Grabić, Gaćeša, Sarić, Tadić Ivana, Dapčević, Jovanović, Stevanović, Egić, Stanković, Drašković, Antić, Živanović, trener Nikola Kapric, pom. trener Katarina Čutović

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: