logo transparend vojvodina uzivo

U Sremskoj Mitrovici uručene tradicionalne nagrade „Đak generacije“

SREMSKA MITROVICA – Tradicionalne nagrade „Đak generacije“ su uručene najboljim mitrovačkim učenicama i učenicima za izuzetne rezultate tokom svog školovanja.
Foto: Grad Sremska Mitrovica

U ime Grada, nagrađene i goste je pozdravila gradonačelnica Svetlana Milovanović. Nagrada podrazumeva diplomu i novčani deo, a uručenje je obavljeno u Gradskoj kući uz prisustvo učenika, članova njihovih porodica i nastavnika.

„Izuzetno smo ponosni što možemo da nagradimo naše najvrednije učenike, koji su svojim trudom i zalaganjem ostvarili vrhunske rezultate. Tradicija nagrađivanja najboljih traje dvadeset godina, a dobru tradiciju ne treba menjati“, izjavio je Zoran Đurić, načelnik Gradske uprave za obrazovanje.

Foto: Grad Sremska Mitrovica

Filip Ninković iz OŠ „Boško Palkovljević Pinki“ izrazio je zahvalnost: „Ponosan sam što sam proglašen đakom generacije u našoj školi. Organizacija ovog događaja je izvanredna, i veoma sam zahvalan svojim nastavnicima i roditeljima na podršci“.

Foto: Grad Sremska Mitrovica

Ilija Sretenović iz Muzičke škole „Petar Кrančević“ kaže: „Čast mi je što sam deo ove svečanosti. Grad nam pruža ne samo materijalnu, već i moralnu podršku, što je izuzetno važno za naš napredak“, a Mia Teševkić iz Mitrovačke gimnazije je naglasila važnost podrške grada i profesora: „Cenim ovu dugogodišnju tradiciju koju Sremska Mitrovica ima da nagrađuje svoje najbolje učenike“.

Foto: Grad Sremska Mitrovica

Pročitajte još:

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.