logo transparend vojvodina uzivo

U „Somborskom ribolovačkom raju“ održano Državno izborno prvenstvo u sportskom ribolovu

Na Velikom bačkom kanalu u „Somborskom ribolovačkom raju“, u organizaciji Udruženja sportskih ribolovaca „MAGIC FISH“, održano je Državno izborno prvenstvo u sportskom ribolovu za tri uzrasne kategorije: kadete U15, juniore U20 i juniore U25.
Foto: Grad Sombor

Takmičenje je zvanično otvorio gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković koji je pozdravio sve takmičare i poželeo im puno uspeha.

– Dragi prijatelji, sportski ribolovci, pre svega vam želim dobrodošlicu u grad Sombor. Drago mi je što će po prvi put biti održano Državno prvenstvo ovde u Somboru u Ribolovačkom raju. Napori da se ovo mesto uredi, pre svega, organizatora i ljudi iz USR „MAGIC FISH“, doveli su do toga da danas ovde imamo zaista jednu prelepu lokaciju u kojoj mogu svi da uživaju, kako sportski ribolovci, tako i rekreativci. Želim da vam se zahvalim i na tome što radite sa decom i mladima, jer to je nešto što naš grad čini ponosnim. Grad Sombor će vam uvek biti pouzdan partner i podrška u vašem radu, a ovime zvanično otvaram Državno prvenstvo i poželeću vam BISTRO – rekao je gradonačelnik Ratković.

Foto: Grad Sombor

Više od 40 takmičara u tri uzrasne kategorije iz cele Srbije, pokazalo je svoje umeće u prvom i drugom kolu Državnog izbornog prvenstva koje će trajati dva dana.

Grad Sombor je finansirao izgradnju 75 molova dužine 2 m i širine 1,5 m, na međusobnoj udaljenosti od 10 m, kako bi se ispunili uslovi za održavanje domaćih i međunarodnih takmičenja, ali i pružili što bolji i kvalitetniji uslovi za sportske ribolovce koji žele da se bave ovim sportom.

 

Pročitajte još:

 

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.