U sanaciju vodovodne mreže u opštini Plandište uloženo više od 155 miliona dinara

PLANDIŠTE – Opština Plandište, u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, uložila je više od 155 miliona dinara u sanaciju vodovodne mreže tokom protekle četiri godine.

Kroz realizaciju više projekata vršena je izgradnja, sanacija i rekonstrukcija vodnih objekata – čvorišta u javnoj svojini. Projektom je obuhvaćena sanacija vodovodnih čvorišta u Plandištu, Margiti, Hajdučici i Velikoj Gredi.

Prilikom izvođenja radova na sanaciji vodovodne mreže zamenjeno i postavljeno više od 120 hidranata i 90 čvornih veza, čime je u velikoj meri unapređeno i osigurano konstantno snabdevanje vodom.

„Sanacija čvorišta i vodovodne mreže je jedan od prioriteta na kom lokalna samouorava intenzivno radi već par godina sa ciljem rešavanja dugotrajnih problema sa vodosnabdevanjem, starom i dotrajalom vodovodnom mrežom. Realizacijom ovog kapitalnog projekta saniraju se čvorne veze i na taj način stvaraju se uslovi za fazno uređenje vodovodne instalacije. Zahvaljujući odličnoj saradnji koju imamo sa Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo uspeli smo da za vrlo kratko vreme saniramo čvorišta u naseljima Plandište, Hajdučica, Margita i Velika Greda. Sanacija vodovodne mreže i izgradnja čvorišta predstavlja jedan od kapitalnih projekata sa kojim planiramo da nastavimo i u drugim naseljenim mestima“, istakao je Jovan Repac, predsednik Opštine Plandište.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.