logo transparend vojvodina uzivo

U planu još parkirališta u Staroj Pazovi

STARA PAZOVA – Slobodno mesto da parkirate svoje vozilo u Staroj Pazovi najteže ćete naći radnim danom oko podneva. U centru staropazovačke Opštine trenutno postoji 606 parking mesta u zoniranom području.

Naplata se primenjuje radnim danima od 7 do 15 časova a najjednostavniji način plaćanja je sms porukom.

Cena parking karte je jedna od najnižih u regionu, sat vremena parkiranja košta 25 dinara, odnosno 35 dinara, celodnevna karta 100 dinara.

„U planu je proširenje na 730 parking mesta, čekamo samo malo lepše vremenske prilike kako bi smo obeležili prostor i postavili znakove, jer imamo potrebe za proširenjem pošto se Stara Pazova zaista brzo razvija”– naglasio je za RTV Stara Pazova Dragan Kantar, rukovodilac RJ Parking servis pri JKP Čistoća Stara Pazova. Na mesečnom nivou u centralnoj zoni za fizička lica pretplatna karta košta 900 dinara a postoji mogućnost pretplate i na tri, šest, devet i dvanaest meseci. Ima sugrađana koji poštuju sistem parkiranja i naplate ali ima i onih koji se nepropisno parkiraju na mestima koja nisu predviđena za to.

“Imamo jako puno problema sa ugrožavanjem bezbednosti, ali u saradnji sa Opštinom i Odeljenjem za komunalne delatnosti rešavamo ih”– istakao je Kantar.

Ako se parkirate i u roku od 15 minuta napustite parking, usluga vam neće biti naplaćena jer Parking servis pri JKP Čistoća Stara Pazova i dalje poštuje toleranciju 15 minuta od prvog parkiranja. Ima i onih vozača koji se uparkiraju a ne plate parking kartu. Ukoliko mesto nije plaćeno, kontrolori Parking servisa izdaju nalog za opštu dnevnu kartu u iznosu od 1000 dinara, koja važi naredna 24 sata od momenta izdavanja. U decembru prošle godine je Parking servis Stara Pazova izdao oko 600 takvih karata odnosno kazni.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.