logo transparend vojvodina uzivo

,

U Pančevu završen 9. turnir u malom fudbalu u okviru „Preobraženjskih dana“

PANČEVO – U Pančevu je juče održan deveti turnir u malom fudbalu u okviru manifestacije „Preobraženjski dani“ u lepoj i sportskoj atmosferi u dvorištu osnovne škole „Vasa Živković“.

Pehar za najbolju ekipu otišao je u ruke momaka iz ekipe „Total 90“, koja je u finalu bila bolja od ekipe „Orlovi“. Treće mesto je zauzela ekipa „Rosoneri“.

Nakon završenog turnira uručene su i pojedinačne nagrade za najbolje pojedince na turniru. Medalja za najboljeg igrača turnira uručena je Stefanu Malidžanu iz ekipe „Total 90“’, najviše golova postigao je Saša Kosorić iz ekipe „Total 90“, dok je najbolji golman ove godine bio Borko Matović, iz ekipe „Orlovi“. Za najboljeg fer-plej igrača proglašen je Petar Anđelković iz ekipe „Rosoneri“.

Mesna zajednica “Gornji grad“ se zahvaljuje svima koji su pomogli u organizaciji, učesnicima na fer i sportskoj borbi, a pre svega lepom druženju, i pozivaju sve ekipe da im se i sledeće godine pridruže.

Mesna zajednica Gornji grada zahvaljuje se i Kulturnom centru Pančevo i Sportskom savezu grada Pančeva, kao i sponzorima „Home Pizza“ Pančevo, kafe baru “Amareto“ i „Trpke Trans BF“.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.