U Pančevu u toku prijavljivanje za novogodišnje paketiće: Sredom produženo – do 19 časova

PANČEVO – U Pančevu je u toku prijavljivanje dece do 10 godina za novogodišnje paketiće koje obezbeđuje lokalna samouprava. Od sada je sredom produženo radno vreme za primanje prijava do 19 časova.

Preuzimanje vaučera za novogodišnji paketić je u Uslužnom centru Gradske uprave (ulaz iz Ulice Petra Drapšina), svakog radnog dana od 8 do 15 časova do 22. decembra. Sredom možete prijaviti mališane od 8 do 19 časova i preuzeti vaučer.

Prilikom prijave za paketić potrebno je poneti detetov izvod iz Matične knjige rođenih na uvid, a osoba koja prijavljuje dete mora imati važeću ličnu kartu. Od podataka onoga ko dete prijavljuje je potrebno ime i prezime i broj telefona.

Roditelj će nakon prijave dobiti vaučer uz pomoć kojeg će 28. decembra moći da preuzme novogodišnji paketić.

Podela paketića sa pratećim programom za decu pod nazivom „Pančevačka novogodišnja čarolija“ biće održana u četvrtak, 28. decembra od 12 do 17 časova, na platou ispred Gradske uprave i u to vreme će moći da se preuzmu paketići.

U zabavnom delu programa 28. decembra nastupiće brojni animatori, deda mrazevi, Super raspust i muzički program koji će trajati od 13 do 15 časova tokom podele paketića. Sama podela paketića tog dana trajaće od 12 do 17 časova, na platou ispred Gradske uprave Pančevo.

Ove godine program će trajati dva dana. Biće i novogodišnja predstava „Tajanstveni Deda Mraz“ u petak, 29. decembra takođe na platou ispred Gradske uprave Pančevo.

Takođe, za sve one koji nisu u prilici taj dan da dođu, preuzimanje novogodišnjih paketića će bi moguće u petak, 29. decembra u Uslužnom centru Gradske uprave od 8 do 13 časova, kao i od 3. do 5. januara 2024. godine od 8 do 14 časova.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.