U Pančevu održana edukacija privrednika o ciljevima i značaju e-Trgovine

PANČEVO – U Regionalnoj privrednoj komori Južnobanatskog upravnog okruga u Pančevu 12. aprila održana je edukacija zainteresovanih privrednika o ciljevima i značaju e-Trgovine kao i o potrebi korišćenja e-platforme za bezbedno i uspešno poslovanje.

Edukaciju su realizovali predstavnici kompanije Ananas i kompanije MTS u saradnji sa E-commerce Asocijacijom Srbije i uz podršku Privredne komore Srbije u okviru projekta „Kliknite sa kupcima“.

Edukacija u Pančevu je bila peti skup u okviru projekta „Kliknite sa kupcima“ i bila je namenjena svima koji žele da otvore svoju internet prodavnicu, pokrenu sopstvenu onlajn trgovinu, onima koji je već imaju, ali žele da je unaprede, kao i svima koji žele da saznaju više o svetu E-trgovine.

Tokom edukacije predstavnici kompanije Ananas predstavili su značaj E-trgovine i ukazali da je u današnjim uslovima poslovanja neophodno da kompanije „otvore“ svoje onlajn prodavnice kako bi se približili kupcima svoju ponundu proizvoda i usluga. Takođe, prisutnima su ukazali na razloge koji demotivišu kupce da kupuju onlajn i istovremeno dali dragocene savete kako ih prevazići kroz prerdstavljanje svog koncepta poslovanja.

 

 

Predstavnici MTS-a su u svom delu edukacije predstavili svoje usluge u sferi digitalnog poslovanja odnosno E-platforme koje privrednicima pružaju mogućnost savremenog poslovanja kao što su E-faktura; E-pismonoša E-kancelarija ili E-fiskal kao i BIZ BOH pakete za poslovne korisnike koji predstavljaju jedinstvenu kombinaciju MTS servisa: fiksne, mobilne telefonije, interneta i televizije.

Tokom diskusije privrednici su dobili odgovore na brojna pitanja i probleme koji se pojavljuju u praksi ukazuju na to da privrednici prate savremene trendove i da će se u veoma kratkom roku učešće od 27% kompanija u Srbiji koje imaju mogućnost onlajn poručivanja proizvoda ili usluga značajno povećati.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.