logo transparend vojvodina uzivo

U OŠ „Mika Antić“ u Pančevu zamenjena stolarija sredstvima NIS-a

PANČEVO – U osnovnoj školi „Miroslav Antić“ u Pančevu zahvaljujući sredstvima Kompanije NIS zamenjena je sva stolarija na đačkim toaletima.

Kompanija NIS je za ovu namenu obezbedila jedan milion i 500 hiljada dinara.

Rukovodstvo Osnovne škole „Miroslav Antić“ trudi se da svake godine uradi po nešto u školi kako bi se obezbedila što kvalitetnija nastava učenicima, ali kako bi i prostor bio što lepši i uređeniji.

Dragana Krstić, direktorka OŠ „Miroslav Antić“ kaže da je sada, zahvaljujući sredstvima koje je obezbedila Kompanija NIS, zamenjeno je 40 štokova i vrata na đačkim toaletima.

„Kompanija NIS AD Novi Sad je donirala sredstva za zamenu unutrašnje stolarije. Ove godine smo u januaru tokom zimskog raspusta i kasnije tokom vikenda zamenili potpuno stolariju na đačkim toaletima, 40 štokova i vrata je zamenjeno i stvoreni su bolji i kvalitetniji uslovi za đake. U isto vreme podigli smo i nivo higijene i mogućnost da deca bezbednije borave u toaletima“, kaže za RTV Pančevo Dragana Krstić.

 

Dragana Krstić (Foto: Vojvodina Uživo)

 

Radovi su izvedeni u celoj školi, u prizemlju i na spratu.

„NIS je odvojio milion i 500 hiljada dinara i sva sredstva su utrošena u roku, jer smo mi jedna ozbiljna škola a imamo saradnju sa jednom izuzetno velikom odgovornom kompanijom. Mnogo nam znači ta vrsta pomoći“, rekla je Krstić.

U Osnovnoj školi Miroslav Antić planiraju da i u narednom periodu nastave saradnju sa Kompanijom NIS.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.