logo transparend vojvodina uzivo

U nedelju izmena saobraćaja zbog trke UCI Gran Fondo world series Serbia Novi Sad

NOVI SAD – Zbog održavanja UCI Gran Fondo World Series Serbia Novi Sad, doći će do privremenih izmena u saobraćaju u nedelju, 16. juna.

Određene ulice i putevi biće zatvarani za saobraćaj na dan održavanja UCI Gran Fondo world series Serbia Novi Sad, kako bi se obezbedila sigurnost učesnika i gledalaca.

Putevi koji će biti zatvarani:

Start i cilj biciklističke vožnje je u Novom Sadu ispred Pokrajinske vlade u ulici Bulevar Mihajla Pupina i kreće se ka mostu Duga, sa mosta se skreće na Kamenički put i ide se kroz celu Sremsku Kamenicu ulicom Vojvode Putnika preko trga Zmaj Jove u ulicu Karađorđeva iz koje se uključuje na Ledinački put do Ledinaca, pa kroz Ledince se nastavlja dalje Ledinaćkim putem kroz Rakovac prema Beočinu državnim putevima 107 i 119, zatim Novosadskom ulicom ( državni put 119) obilaznica oko Beočina do raskrsnice puteva 119 i Fruškogorskog puta za Crveni čot.

Sa Crvenog čota se spušta Bešenovačkim putem do Širokih ledina gde se uključuje u ulicu Desanke Maksimović do Male Remete, u Maloj Remetu biće zatvorena Pinkijeva ulica do raskrsnice koja vodi u Jazak i ulice Cara Uroša kroz ceo Jazak zatim ulica Cra Dušana pa Partizanska ulica do Nove kolonije u Vrdniku pa Železnička ulica kroz Vrdnik do semafora gde se zatvara ulica Vojvodjanske Brigade koja kasnije sve do Rivice ide putem 313 a u Rivici ulica Maršala Tita i zatvara se put 313 sve do Iriga gde se ulaskom u Irig zatvara ulica Vojvode Putnika i dalje kroz ceo Irig ulice Ive Lole Ribara pa ulica Kralja Petra i put 21 sve do Iriškog Venca.

Od Iriškog Venca će biti zatvoren saobraćaj u dva pravca prvi pravac je skretanje u levo i to je grebenski put koji vodi preko raskrsnice Zmajevac do Crvenog Čota, odatle se ponovo uključuje u zatvorenu deonicu koja se spušta Fruškogorskim putem ka Beočinu i odatle se uključije na put 119 i na Novosadsku ulicu oko Beočina pa putevima 119 i 107 od Beočina ka Rakovcu u kom če biti zatvoran Ledinački put koji ide kroz Ledince u Karadjordjevu ulicu pa trg Zmaj Jove i ulica Vojvode Putnika pa Kamenički put koji ide kroz Sremsku Kamenicu ka Novom Sadu i Duginom mostu, posle Duginog mosta sobraćaj će biti zatvoren na bulevaru Mihajla Pupina sve do Pokrajinske Vlade.

Drugi pravac koji ce biti zatvoren od Iriškog venca je spust ka Paragovu i Paragovacki put sa kojeg se ukljucuje u Karadjordjevu ulicu u Sremskoj Kamenici pa trg Zmaj Jove, ulica Vojvode Putnika, Kamenicki put u Sremskoj Kamenici, most Duga i bulevar Mihajla Pupina.

Organizatori mole sve učesnike u saobraćaju da planiraju svoje aktivnosti unapred i koriste alternativne pravce za kretanje tokom navedenog perioda.

Pročitajte još:

 

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.