U Mornaru su svesni protiv koga igraju! Zvezda je najbolja, nadamo se da su se umorili posle Ljubljane i Atine

Trener kluba iz Bara svestan je da gostuju ekipi koja dominira u AdmiralBEt ABA ligi

Košarkaši Mornara gostuju danas (17.00 Tv Arena) Crvenoj Zvezdi u 18. kolu AdmiralBet ABA ligi sa željom da ostvare jedno od najvećih iznenađenje u dosadašnjem delu ragionalnog takmičenja.

– Ne delimo ekipe na bolje i gore, svakog protivnika shvatamo podjednako. Pokušaćemo da iskoristimo eventulni umor domaćih, jer su imali već dve jake utakmice ove sedmice. Pred ovakve mečeve koristi se obično onaj izraz “nemamo šta da izgubimo”. Sa tim nikad nisam bio saglasan, uvek kažem da imamo šta da izgubimo – utakmicu. Mi i treniramo zbog toga – poručio je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Crnogorski stručnjak ističe da Zvezde igra na viskom nivou i da su to pokazali u Ljubljani i Atini.

– Sigurno ćemo u meč ući sa željom i voljom da se pokažemo u što boljem svetlu i da eventualno iskoristimo njihove slabosti i neku vrstu umora. Ipak, trebalo bi biti objektivan – sve zavisi od Crvene zvezde, jer je kvalitet isključivo na njenoj strani. Ako budu igrali kao protiv Olimpijakosa ili u Ljubljani, onda se oni pitaju. Želimo da se nadigravamo, a pokušaćemo da ne razočaramo svoje navijače – zaključio je Pavićević.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: