U Kovinu održano opštinsko školsko prvenstvo u sportskom ribolovu

KOVIN – U organizaciji Kluba sportskih ribolovava „Dunavac“ 2020, na Šljunkari je juče održano Opštinsko prvenstvo u sportskom ribolovu za učenike osnovnih škola, a ujedno i tradicionalna manifestacija „Udicom protiv droge“.

Učestvovale su ekipe iz devet škole sa teritorije opštine Kovin, sa po tri takmičara u svakoj ekipi.

U ekipnoj konkurenciji, prvo mesto osvojili su sportski ribolovci iz OŠ „Desanka Maksimović“ Kovin, drugo mesto pripalo je ekipi OŠ „Miša Stojković“ iz Gaja, a treće mesto zauzela je OŠ „Đura Jakšić“.

 

 

Pojedinačno, najbolji je bio Danijel Stojanović iz škole „Miša Stojković“ iz Gaja, drugi je bio Ognjen Komarica iz „Desanke Maksimović“, a treći Nikola Dumitru, učenik OŠ „Predrag Kožić“ iz Dubovca.

 

 

Svi takmičari dobili su po jedan štap za pecanje i po kilogram hrane, a najbolje plasirani, pored medalja i diploma, i kofe za sportski ribolov.
Takmičenje je organizovano u saradnji sa Sportskim savezom opštine Kovin, „Ustanovom za sport“ Kovin, Crvenim krstom Kovin, Turističkom organizacijom opštine Kovin, Sportskim ribolovačkim savezom Vojvodine i jednim od najboljih sportskih ribolovaca u Srbiji Goranom Radovićem.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.