U Kikindi održan 7. Memorijalni turnir “Jovana Kojić”

KIKINDA – U organizaciji SO ŽKK, u hali Sportskog centra ”Jezero” u Kikindi organizovan je sedmi Memorijalni turnir ”Jovana Kojić”.

Ovogodišnji košarkaški turnir okupio je stotinak učesnika iz Kikinde, Subotice, Srpske Crnje i Novog Miloševa. Događaju su prisustvovali Dragan Pecarski, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu i Jelena Čudanov, predsednica Sportskog saveza.

Foto: Vojvodina uživo

”Osećanja su nam na turniru veoma pomešana. Zadovoljstvo je prisustvovati ovakvoj manifestaciji koja okuplja veliki broj dece jer u veoma teškoj situaciji za nas, svaki vid zdravog načina života koji sport promoviše, Grad Kikinda uvek će podržati i raditi na tome da što više dece privuče kako bi se bavila bilo kojim sportom”, rekao je Pecarski.

Foto: Vojvodina uživo

Na turniru se igralo po sistemu svako protiv svakoga, a na kraju je priređena i utakmica seniorki Kikinde i subotičkog ”Spartaka”.

Foto: Vojvodina uživo

”Sve ekipe koje smo pozvali odazvale su se ovom događaju, jer nas je tragedija koja se dogodila u našoj zemlji veoma pogodila i zato je vrlo važno što se sve više mladih ljudi usmerava ka sportu i zdravom razvoju dece, kako bi se motivisala i posvetila pravim vrednostima”, dodala je Mirjana Mićić, predsednica SO ŽKK.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: