logo transparend vojvodina uzivo

U Kaću popravka kolovoza u šest ulica, radovi i u tri ulice u Novom Sadu

KAĆ – Mašine i radnici Puta već dva dana udarnički asfaltiraju i popravljaju ulice u Kaću. U toku je popravka kolovoza u Rada Dobanovačkog, Žarka Zrenjanina, Njegoševoj – od Sime Šolaje do Stefana Nemanje i ulici Mladena Stojanovića – od Rada Dobanovačkog do Vuka Karadžića. Još uvek traju pripremni radovi u ulicama Branka Radičevića i Čika Necinoj.

U Novom Sadu se na Bulevaru oslobođenja popravlja pešačka staza, a na uglu Teodora Kračuna i Orlovića Pavla kolovoz. Kolovoz se takođe popravlja i u režijskoj traci u delu ulice Narodnog fronta, kao i tucanički kolovoz u Temerinskoj ulici kod broja 116, dok se u ulici Alekse Nenadovića uređuju bankine.

Završeni su radovi na ugradnji asfalta u ulici Pavla Julinca u Veterniku i ulicama Alekse Gavrilovića, Trifuna Dimića, delu Dimitrija Bugarskog i Velebitskoj u Novom Sadu, kao i popravka tucaničkog kolovoza u Koledarskoj i Dodolskoj u Veterniku. Pored toga, na uglu Balzakove i Narodnog fronta popravljena je raskopana površina, a u Vase Ostojića su završeni radovi na uređenju bankina.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.